Sorry, your browser does not support JavaScript!

Duo Falcon

De Duo Falcon bestaat uit twee afvalbakken die kunnen worden voorzien van een of twee inwerpopeningen. Het is de ideale oplossing voor het verzamelen van afval op openbare plekken.

Verschillende ontwerpen mogelijk

Om het scheiden van afval duidelijk en herkenbaar te maken, is het mogelijk om de Falcon te voorzien van diverse RAL of NCS kleuren. Dankzij de kleuren en bedrukking is het voor de gebruiker herkenbaar en duidelijk wat er in welke fractie moet worden weggegooid. Daarnaast wordt de Duo Falcon voorzien van een duurzame lak, wat de afvalbak beschermt tegen strooizout en urine. De Duo afvalbakken kunnen worden uitgerust met een of twee inwerpopeningen. Hierdoor is het niet mogelijk om grote en ongewenste voorwerpen weg te gooien in de afvalbak. Daarnaast kan de Duo Falcon worden voorzien van een asbak.

Diverse volumes

De afvalbakken kunnen een volume hebben van 75, 100 of 125 liter. De Duo Falcon kan volledig naar uw wens worden gemaakt. Daarnaast zijn de binnenbakken gemakkelijk toegankelijk en kunnen daardoor gemakkelijk en snel worden geleegd. Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing, zodat afval en vuil netjes wordt weggegooid. Dankzij de verschillende afvalbakken is het gemakkelijk om de afval te scheiden. Hierdoor worden mensen zich bewust van het scheiden van afval en kan dit op iedere plek worden gedaan. De Duo Falcon is daarmee verantwoord en milieuvriendelijk.

Alle afvalbakken en containers worden geproduceerd volgens de ISO 9001 norm. Helden van Staal denkt bij de productie van de producten aan het milieu en de wensen en eisen van onze klant. 

Bekijk ook onze andere Falcon afvalbakken