Sorry, your browser does not support JavaScript!

Solo Falcon

De Solo Falcon heeft geen los beugelframe, maar een geïntegreerd frame. Dit geeft de afvalbak een moderne uitstraling.

Het frame is doorgetrokken over de betonfundatie. Door het gladde oppervlak kan de voet van de Solo Falcon optimaal gereinigd worden. Voor een fraaie uitstraling kunnen er tegels tegen de rand aan worden gestraat. De Solo Falcon heeft één inwerpopening. De inhoud van de afvalbak is 100 liter. De bakken worden geleverd met een lichtgewicht aluminium binnenbak met grote handgrepen. Deze zijn geschikt voor het gebruik met werkhandschoenen. Daarnaast zijn de handgrepen voorzien van kunststof om het ‘insnijden’ van handen te voorkomen.

Logo en asbak

Helden van Staal Afvalsystemen kan de afvalbak op de voor- en achterkant voorzien van een logo. Om het logo mooi tot zijn recht te laten komen, plaatsen we achter het logo een RVS-paneel. Zowel het logo als de Solo Falcon kunnen in iedere gewenste RAL-kleur geleverd worden.

Daarnaast is het mogelijk om asbakken te plaatsen in de inwerpopening. Hierdoor worden mensen gestimuleerd om de sigarenpeuk netjes weg te gooien in de afvalbak, in plaats van op straat. De inwerpopening is afsluitbaar middels een optioneel verkrijgbaar vergrendelbare ‘oudejaarsafsluiting’. Hierdoor kan er geen vuurwerk rond de jaarwisseling in de afvalbak worden gegooid en wordt beschadiging voorkomen.

Bekijk ook onze andere Falcon afvalbakken