Sorry, your browser does not support JavaScript!

Ondergrondse afvalcontainer

Dé manier om afval in te zamelen, zonder dat het afbreuk doet aan het straatbeeld. Ondergrondse afvalcontainers zijn er in diverse soorten, met verschillende inhoud capaciteit en hijssystemen. De afvalcontainers zijn veilig in gebruik en kunnen op ieder gewenst tijdstip worden gebruikt. De containers kunnen voor diverse mogelijkheden worden ingezet en in verschillende designs worden gemaakt.

Inwerpzuil

Een ondergrondse afvalcontainer heeft één zichtbaar deel en dat is de inwerpzuil. Omdat dit stuk boven de grond wordt geplaatst, is het belangrijk dat deze een uitstraling heeft die past bij de omgeving. Het is mogelijk om de inwerpzuil in verschillende kleuren te laten maken. Daarnaast kan er een logo op de zuil worden geplaatst. Een inwerpzuil kan verschillende inwerpopeningen en oppaksystemen hebben. Hierdoor kan de inwerpzuil volledig naar wens worden gemaakt en is er voor elke situatie een passende oplossing. De inwerpfracties die kunnen worden toegepast op de container zijn: rest, papier, plastic, glas, PBP, textiel en luiers.

Elektronische toegang

Inwerpzuilen kunnen worden voorzien van een elektronische toegang. Met behulp van een pasje krijgt de gebruiker toegang tot de inwerpzuil. Hierdoor krijgen alleen geautoriseerde gebruikers toegang en wordt vandalisme, zoals brandstichting, voorkomen.

Inwerpzuil Ondergrondse Afvalcontainer - Helden van Staal

Veiligheidsvoorziening

De inwerpzuilen geven toegang om het afval in een container in een betonput te gooien. De container is waterdicht waardoor afval tegen invloeden van buitenaf wordt beschermd. Daarnaast kan het afval de grond niet vervuilen. De betonput is bestand tegen zware verkeersdruk en bevat een veiligheidsvoorziening. Wanneer de container uit de put wordt gehesen is het onmogelijk dat voorbijgangers hierin kunnen vallen. Hiervoor bieden wij verschillende typen invalbeveiligingen. De meest toegepaste invalbeveiligingen zijn het veiligheidshek en de veiligheidsklapvloer.

Maatwerk

De ondergrondse afvalcontainer kan in diverse maten worden uitgevoerd. Zo hebben we de mogelijkheid voor een volume van 3, 4, 5 of 7 m3. Daarnaast kan de inwerpzuil in diverse kleuren worden gemaakt en kan er een logo op worden geplaatst. Zo maakt Helden van Staal de ondergrondse afvalcontainer volledig naar uw wens. De afvalcontainer wordt volgens strenge normen geproduceerd. Daarnaast streeft Helden van Staal naar het voorkomen van milieuvervuiling, wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij houden bij de productie en ontwikkeling van producten rekening met het milieu.