Sorry, your browser does not support JavaScript!

Zware draagarmstelling (mechanisch)

De zware draagarmstelling kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De draagarmstelling kan enkel- of dubbelzijdig worden uitgevoerd. Daarnaast kan de stelling in iedere gewenste hoogte worden gemaakt. De zware draagarmstelling kan voor verschillende toepassingen worden ingezet. Van de opslag van hout tot grote pallets: de stelling houdt het allemaal. Het is ook mogelijk om een verdieping op de draagarmstelling te plaatsen.
Wigklem zware draagarmstelling - Helden van Staal

Wigklem

De wigklem is ideaal voor belading van bijvoorbeeld zware opslageenheden. U kunt hierbij denken aan hout, plaat- en stafmateriaal. Kenmerkend voor dit systeem is dat de stellingen traploos verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u de vak hoogte snel op elke gewenste maat instellen en de armen waterpas uitlijnen.

Type CB zware draagarmstelling - Helden van Staal

Type CB

Uniforme gebruiksmogelijkheden. Met als verschil dat de verstelbaarheid niet traploos is, maar per 100 mm ingesteld kan worden. De verbinding is gebout. Zowel de wigklem als type CB is buitengewoon economisch te benutten.

Type CH zware draagarmstelling - Helden van Staal

Type CH

Is er vooral sprake van belading van zware goederen, dan is type CH aan te bevelen. Een belangrijk voordeel is eveneens de stabiliteit van het systeem, waardoor het niet gevoelig is voor eventuele aanrijdingen. Via een handige inhaakverbinding kunt u de vak hoogte per 100 mm snel aanpassen.

Voor technische specificaties verwijzen wij u door naar het technisch overzicht.

Zware Draagarmstellingen Meganisch - Helden van Staal