Sorry, your browser does not support JavaScript!

Kantoor & Archief

Legbordstellingen met het GS-3 systeem passen in iedere omgeving en benutten de ruimte optimaal. Dit systeem kan perfect worden toegepast in kantoren en archieven. Belangrijke documenten en orders worden overzichtelijk opgeslagen.

Als het gaat om een kantoor of archief moeten er vaak veel papieren, mappen en gegevens worden opgeslagen. Helden van Staal biedt de oplossing voor kantoren en archieven om mappen, vertrouwelijke documenten en ordners in te bergen. De GS-3 legbordstelling kan in diverse maten en opstellingen worden gemaakt. Hierdoor wordt de ruimte optimaal benut. Daarnaast zorgt het voor een overzichtelijke opslag van documenten. Legbordstellingen bevatten meerdere verdiepingen, kunnen op zichzelf staan of worden ingepast in een totaal systeem met andere opslagtechnieken. Dankzij het draagvermogen kan de stelling een grote hoeveelheid aan zware mappen aan.

Assortiment legbordstellingen
Klik hier voor het assortiment van de legbordstellingen. Uiteraard is het mogelijk om de legbordstellingen op maat te laten maken en volledig naar wens. Neem voor meer informatie en de prijzen contact met ons op.

Stijlen
De T-vorm van de stijlen zorgt voor een grote draagkracht, de 8 zettingen maken een belasting tot 2000 kg. per stijl mogelijk. Perforatie voor het monteren van de dragers (elk 25 mm.) zorgen voor een grote verstelbaarheid. Alle RAL kleuren in slag- en slijtvaste poedercoating zijn op aanvraag leverbaar.

Dragers
De dubbellips dragers zijn extra belastbaar en dragen door hun vorm bij aan de stabiliteit van de stelling. De lengte is bepalend voor de diepte van de stelling.

Legborden
Het draagvermogen legborden bedraagt tot 450 kg per legniveau. De legborden zijn tevens leverbaar in een geperforeerde uitvoering, geschikt om vak verdeel schotten in te plaatsen.

Accessoires
Standaardkleur wanden en deuren: grijs RAL 7035, slag- en slijtvaste poedercoating. Alle andere kleuren op aanvraag leverbaar.

Ieder magazijn volgens uw huiskleuren
Door middel van poedercoating ontstaat een slag en slijtvaste bescherming. Ook deze bewerking vindt plaats in ISO 9001:200* gecertificeerde fabrieken in Nederland. Standaard zijn de stijlen in blauw (RAL 5015) en die van de beschikbare wanden en deuren grijs (RAL 7035). Maar uiteraard is iedere gewenste (RAL) kleur mogelijk. Geen probleem!

Magazijninrichting Kantoor en Archief - Helden van Staal