Sorry, your browser does not support JavaScript!

Nederlands fabricaat

De GS-3 legbordstelling is een volledig Nederlands kwaliteitsproduct dat wordt gefabriceerd volgens de strenge ISO-9001:2008 norm.

De stijlen, dragers, legborden en een grote verscheidenheid aan accessoires bestaan uit hoogwaardig thermisch verzinkt staal (sendzimir). Het gebruik van dit materiaal en speciaal gevormde profielen maken dat het systeem een grote vastheid en maximaal draagvermogen heeft. Hierdoor is ook etagebouw mogelijk. Entresols, systeemtussenvloeren, trappen en andere toebehoren kunnen naar wens worden uitgevoerd.

Alle onderdelen en producten worden bij Helden van Staal zelf geproduceerd. Wij maken elk product zelf met ons eigen machinepark. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op uw wensen en producten volledig op maat maken. Bij Helden van Staal bent u verzekerd van een Nederlands product van goede kwaliteit. 

Hieronder zie u hoe het productieproces van de stijlprofielen. Band wordt geperforeerd, op de wals voorzien van een profiel en daarna op de juiste lengte afgekapt. Ook de legborden worden volautomatisch gemaakt op de WEMO-productielijn.