Sorry, your browser does not support JavaScript!

Hoogbouwstelling

Hoogbouwstellingen zijn geschikt voor smalle gangen en er kan meer capaciteit uit het beschikbare vloeroppervlak worden gehaald. Hoogbouw is zeer geschikt voor magazijnen met een hoge orderpick snelheid. Door de hoogte in te gaan wordt de capaciteit optimaal benut.

Er zijn diverse opties bij hoogbouwstelling. Hierbij wordt rekening gehouden met de volgende opties: hoe hoog kan en mag er gebouwd worden, de sterkte van de vloer, het gewicht het moet kunnen houden, afmeting en type. Met al deze onderdelen wordt rekening gehouden bij het ontwerpen van de hoogbouwstellingen. Daarnaast passen wij de stelling aan op uw wensen. Heeft u een magazijn met smalle gangen? Helden van Staal heeft de perfecte oplossing.

De voordelen van hoogbouwstellingen zijn:

  • Toepasbaar in kleine gangpadbreedtes
  • Zeer goede ruimtebenutting
  • Hoge opslagprestaties
  • Kan gemakkelijk uitgebreid worden

Hoogbouwstellingen zijn geschikt voor grote hoeveelheden artikelen. Het is een drukvrije opslag en biedt directe toegang tot de producten. De stellingliggers kunnen gemakkelijk worden versteld, zodat u ten alle tijden uw magazijn optimaal kunt benutten. Het is ook mogelijk om een opslag met dubbele diepte te realiseren.

Hoogbouwstelling - Helden van Staal