Sorry, your browser does not support JavaScript!

Over Helden van Staal

Het ervaren en goed opgeleide team van veertig medewerkers en de gestroomlijnde organisatie staan garant voor kwaliteitsproducten. Continuïteit en integriteit vormen hierbij de belangrijkste kernwaarden. Gewoon prettig samenwerken met u als klant en doen wat we beloven. Dat is wat u van ons verwacht. Simpel.

Helden van Staal Toelevering

Helden van Staal is al vijftig jaar een begrip op het gebied van metaalbewerking, poedercoating en magazijnstellingen. Binnen onze omvangrijke productieruimte van 7000 m2 bewerken we plaat, buis, strip en band in diverse materiaalsoorten als RVS, aluminium en staal tot halffabricaat of eindproduct. Inclusief poedercoating. Van project tot seriewerk. Met inzet van goed opgeleide vakmensen en een actueel machinepark.

Ponsnibbelen - Helden van Staal
Grootvakstellingen - Helden van Staal

Helden van Staal Magazijninrichting

Efficiënt en functioneel gebruik maken van uw bedrijfsruimte? Bij Helden van Staal Magazijninrichting draait alles om ruimte. Op zo min mogelijk vierkante meters zoveel mogelijk opslag creëren. Met magazijnstellingen of een entresolvloer van Helden van Staal is dat mogelijk. Helden van Staal geeft u de ruimte!

Helden van Staal Afvalsystemen

Helden van Staal ontwikkelt en produceert een divers assortiment afvalsystemen, van afvalbakken tot en met geavanceerde ondergrondse containers. Wij zijn een volwaardig sparringpartner die (semi-)overheden ondersteunt en begeleidt bij het repareren, reinigen, verbeteren of op maat ontwikkelen van afvalsystemen. Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat en uitstekende service.

Solo Buizerd afvalbak - Helden van Staal