Sorry, your browser does not support JavaScript!

Legbordstellingen bij Kelcha Toys 4 Kids

Niet alleen Helden van Staal is overtuigd van de kwaliteit van haar producten. Andere bedrijven bieden ook de stellingen van Helden van Staal Magazijninrichting aan, MSO Products bijvoorbeeld. Speelgoedleverancier KelCha Toys 4 Kids kocht haar legbordstelling van Helden van Staal via deze wederverkoper en is zeer tevreden.

KelCha Toys 4 Kids is een webwinkel waarbij het mogelijk is de via www.kelcha.nl bestelde items af te halen bij het bedrijfspand in Zwaag. Playmobil, LEGO, DUPLO op de Helden van Staal legbordstelling staan ze allemaal te wachten op hun nieuwe jonge eigenaar.

KelCha-eigenaar Gerard Rutgrink is tevreden over de stelling: ”Voor de speelgoedartikelen die ik verkoop, zocht ik naar een stevig en snel aan te passen systeem. De Helden van Staal legbordstellingen die ik nu heb voldoen aan deze eisen. Aangezien ik een jong groeiend bedrijf ben, heb ik ook gezocht naar een systeem wat eenvoudig uit te breiden is en wat langere tijd op de markt is. (…) Door de flexibiliteit in maatvoeringen zijn deze stellingen door MSO Products aanbevolen. Deze stellingen liggen bij hen op voorraad en als deze onverhoopt op zijn, wordt door Helden van Staal snel gehandeld en nieuwe voorraad geproduceerd.”

Het verloop van het speelgoed is groot, wat ook inhoud dat de voorraad constant veranderd. Nieuwe items van fabrikanten spelen hier ook een rol in. De flexibiliteit van de stelling komt hierbij volgens Rutgrink goed van pas: ”De stellingen worden vaak aangepast. In zowel LEGO, DUPLO als Playmobil is er een grote verscheidenheid aan afmetingen doosjes. Daarnaast brengen deze merken elk jaar meerdere malen nieuwe producten uit. Dat je de stelling snel kan aanpassen is dan echt geweldig.”

De stelling van KelCha Toys 4 Kids heeft diverse drukke periodes als de sinterklaas- en kerstperiode met vlag en wimpel doorstaan, daarom verdient deze stelling de eretitel: ”Stelling van de maand”.