Sorry, your browser does not support JavaScript!

Magazijn voor de archiefopslag bij De Graaf Security B.V.

Alweer het vierde project bij de Graaf Security in zes jaar tijd, en één van de grootste projecten van GS-3 legbordstellingen die door Helden van Staal tot op heden is uitgevoerd.

Helden van Staal Magazijninrichting heeft hard gewerkt aan de oplevering van een nieuw magazijn voor de archiefopslag bij de Graaf Security B.V. in Purmerend. Het is al weer het vierde project bij de Graaf Security in zes jaar tijd, en één van de grootste projecten van GS-3 legbordstellingen die door Helden van Staal tot op heden is uitgevoerd.

Het betreft een magazijn met een entresolvloer en een 2e etage met een totale hoogte van 10.35 meter. In totaal is er 16.800 meter aan legborden geleverd en 10.870 meter aan stijlen in twee verschillende lengtes; 5.300 en 5.000 mm. De etagevloer die is aangebracht op de stellingen heeft een oppervlakte van 750 m2.

Vijf volle vrachtwagens en drie weken montagetijd waren nodig om dit enorme magazijn neer te zetten. En dat alles 100% NL, met de service van Helden van Staal.

De Graaf Security is een specialist in archiefbeheer, archiefopslag en archiefvernietiging. Ook kunnen zij uw archief geheel of gedeeltelijk digitaliseren.