Sorry, your browser does not support JavaScript!

Palletstelling bij Allshoes Benelux

In het nieuwe bedrijfspand in Alkmaar van Allshoes staat het magazijn vol met schoenen. Pallets vol met speciale hoogwaardige veiligheidsschoenen allemaal ondergebracht op de SLP-Palletstellingen van Helden van Staal Magazijninrichting.

Allshoes Benelux is Nederlands meest toonaangevende importeur van veiligheids- en beroepsschoenen. Men biedt een uitgebreide collectie van exclusieve merken en mede door een goede prijs/kwaliteitverhouding gaan de zaken goed. Dit is te zien in het magazijn; er heerst volop bedrijvigheid en de medewerkers rijden af en aan. Bij de verhuizing naar het nieuwe pand, mocht de doorstroom in het magazijn dus niet stil komen te liggen. Uiteraard is dit ook niet gebeurd.

“Na verhuizing konden we hier weer direct aan de slag. De logische opbouw en de ruimte om goed te manoeuvreren maakte alles ook heel gemakkelijk. Het was net alsof we al jaren in het magazijn gewerkt hadden,” aldus de magazijnmedewerkers.

Geen geringe opgave met meer dan 250 verschillende soorten veiligheidsschoenen, laarzen en klompen. Daarom is deze palletstelling van Helden van Staal de Stelling van de Maand.