Sorry, your browser does not support JavaScript!
In de winkel van Groenhart worden gereedschappen, ijzerwaren en overige materialen die benodigd zijn in de bouw verkocht. Voor deze winkel heeft Helden van Staal de winkelstellingen geleverd. De metalen stellingen zijn 1.400 mm. hoog en hebben een matzwarte kleur.

Winkelstellingen van staal

Groenhart heeft haar 10e winkel geopend. In deze winkel worden gereedschappen, ijzerwaren en overige materialen die benodigd zijn in de bouw verkocht. Voor deze winkel heeft Helden van Staal de winkelstellingen geleverd. De metalen stellingen zijn 1.400 mm. hoog en hebben een mat zwarte kleur.

Voor Helden van Staal is dit de eerste winkel waarvoor wij stellingen hebben gemaakt en geleverd. Naast de metalen stellingen hebben wij ook nieuwe grijpbakken geleverd. De grijpbakken hebben een voorzetrand van 80 mm. en een achterzetrand van 120 mm. hoog. Voor deze lage grijpbakken hebben wij ook nieuwe separatieschotten geleverd.

Voor de winkelstellingen zijn maar liefst 528 zwart gecoate stijlen van 1.400 mm. gebruikt. Daarnaast bestaan de stellingen uit 2.200 legborden, 2.200 dragers van 500 mm., 100 voor- en achterzetranden met 600 separatieschotten, 4.500 vrijstaande vakverdeelschotten met 1.000 achterzetranden.