Sorry, your browser does not support JavaScript!

Toelevering

Met Helden van Staal kiest u voor kwaliteit. Wij zijn totaalleverancier van plaatbewerking, lasconstructies, stampwerk en profielwalsen. Van ontwerpfase tot afwerking, worden al uw concepten door onze gekwalificeerde vakmensen vervaardigd.

Helden van staal!

Bij alles wat wij doen en produceren, is duurzaamheid het uitgangspunt. Zo gaan wij zorgvuldig om met energie, zetten wij transport zo efficiënt mogelijk in en proberen wij afval en restmateriaal tot een minimum te beperken.

Kennis en vakmanschap

Helden van Staal staat midden in de praktijk. Met een flinke dosis ervaring, kennis en expertise als resultaat. Adviseren is tevens onze kracht. Welke oplossingen sluiten het beste aan op uw wensen en specifieke eisen? Vanzelfsprekend zijn kwaliteit en duurzaamheid hierbij de basis.

Al 50 jaar een begrip

Metaal heeft binnen de industrie een prominente plek. Kwaliteit is hierbij doorslaggevend. U stelt daarom hoge eisen aan de functionaliteit en duurzaamheid van metalen onderdelen. Al vijftig jaar is Helden van Staal een begrip in metaalbewerking, poedercoating en magazijnstellingen. In onze productieruimte van maar liefst 7000 m² bewerken wij plaat, buis, strip en band. Uiteenlopende materialen zoals RVS, aluminium en staal, bewerken wij tot halffabricaat of eindproduct.

Bent u benieuwd of Helden van Staal iets voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op via telefoonnummer: +31 (0)229 – 28 47 47 of info@heldenvanstaal.nl.

Onze diensten

Helden van Staal biedt u integrale diensten op het gebied van metaalbewerking. Zowel de engineering, het poedercoaten als het monteren, voeren wij uit in eigen huis.

Onze gemiddelde milieubesparing per maand

0
Bomen
0
CO2 KG