Sorry, your browser does not support JavaScript!

Calculator – 32 tot 40 uur

Ben jij een gedreven Calculator en wil je deel uitmaken van ons dynamische team bij Helden van Staal? Als Calculator op ons bedrijfsbureau ben je een onmisbare schakel, verantwoordelijk voor het maken van optimale calculaties waarbij productietijd, kwaliteit en prijs in de juiste verhouding staan tot de gemaakte kosten. Wegens zwangerschap van een van de collega’s zijn wij op zoek naar uitbreiding van de calculatie afdeling met uitzicht op een vast contract.

Dit ga je doen 
Als Calculator beoordeel je aangeleverde (klant)tekeningen op maakbaarheid, stuur je het externe engineeringsbureau aan en importeer je tekeningen in onze calculatiesoftware. Je controleert de ingelezen informatie en vult calculatieregels aan in ons ERP-systeem. Daarnaast analyseer je voor- en nacalculaties in samenwerking met productie en inkoop, bepaal je productietijden en draag je proactief bij aan product- en productieverbeteringen.
Je bent een essentiële schakel binnen ons bedrijf en hebt intensief contact met de productieleider, inkoop, leveranciers en engineeringsbureaus.

Welkom bij  de Helden van Staal!
Werken in een omgeving waar het draait om staal saai? Nee hoor, wij laten je graag zien wat een prachtproducten wij maken met staal. Helden van Staal bewerkt al ruim 50 jaar plaatmateriaal van staal. We zijn met een computergestuurd machinepark (met o.a. een lasersnijmachine, ponsnibbelmachines, kantbanken, lasrobots en poedercoatlijn) volop in beweging. Door het groot aantal bewerkingsmogelijkheden werken we voor een grote diversiteit klanten, van halffabricaten tot eindproducten, zoals ondergrondse containers, afvalbakken voor binnen en buiten en ons eigen merk magazijnstellingen. We onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring en ambities en helpen onze klanten hun doelen te bereiken. We zijn een ambitieus groeiplan gestart waarbij ons complete machinepark vernieuwd gaat worden, denk hierbij aan een nieuwe laserlasmachine, een nieuwe kantrobot en een ponsnibbelmachine die wij recentelijk in gebruik genomen hebben.

Dit breng jij mee

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van ERP-systemen;
  • Zelfstandig, nauwkeurig en planmatig kunnen werken.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het metaalbewerkingsbedrijf;
  • Deelname aan het bedrijfspensioenfonds Metaal en Techniek;
  • Een leuk en hecht team van collega’s met een prettige en uitdagende werksfeer;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Hebben we jouw interesse weten te wekken en wil jij onze calculator worden? Solliciteer dan makkelijk en snel via onderstaand formulier en wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen binnen ons team.

Solliciteer direct voor

"Calculator"

Geïnteresseerd in deze vacature? Dan horen we graag van je. Via onderstaand formulier kun jij jouw gegevens, cv en eventuele motivatie achterlaten. Voor vragen kun je contact opnemen via werkenbij@heldenvanstaal.nl t.a.v. Dominique Beilschmidt – de Groot.