Sorry, your browser does not support JavaScript!

Meewerkend Voorman/Voorvrouw Poedercoating

Meewerkend Voorman/Voorvrouw Poedercoating gezocht!

Ben jij de meewerkend voorman/voorvrouw die we zoeken? Kom jij ons helpen kleur te geven aan onze producten? Werk je graag in teamverband en ben je een doorpakker? Zoek dan niet verder en solliciteer bij Helden van Staal.

Dit ga je doen
Bij onze afdeling poedercoating draait de poedercoatlijn op volle toeren en zijn we op zoek naar een topper die met ons mee wilt draaien. Jij zorgt er, samen met je 2 directe collega’s, voor dat de producten perfect van de lijn afkomen. De werkzaamheden die hier bij komen kijken zijn: voorbehandeling, ophangen, spuiten en het afhalen van de producten op de transportbaan, het controleren van de kwaliteit van het product en het verpakken van het product.

Naast de productie, ben jij ook de eindverantwoordelijke. Jij zorgt ervoor dat de machine juist wordt ingesteld (door jezelf of een collega), je neemt werkopdrachten door en coördineert en plant deze. Tevens houd je je bezig met kwaliteitsverbetering en de te behalen doelstellingen

Ervaring met poeder coaten is geen vereiste, als de wil er is om het te leren bieden wij een gepaste training aan.

Welkom bij Helden van Staal!
Wordt onze nieuwe held en geef met ons kleur aan metaal! Wij staan voor kwaliteit en zijn dé specialist in toelevering van halffabricaten en produceren van eindproducten binnen verschillende markten. Wij hebben 50 jaar ervaring op het gebied van metaalbewerking, poedercoating, magazijninrichting en afvalsystemen. In onze productieruimtes van maar liefst 7000 m2 bewerken wij als geen ander staal, roestvast staal en aluminium tot halffabricaat of eindproduct. Ons computergestuurd machinepark (met o.a. een lasersnijmachine, ponsnibbelmachines, kantbanken, lasrobots en poedercoatlijn) is volop in bedrijf. Naast het produceren en ontwikkelen, verkopen wij magazijnstellingen en ontwikkelen en verkopen wij afvalbakken. Al met al bieden wij een breed assortiment met voldoende uitdaging voor jou als meewerkend voorman.

Dit breng jij mee

 • Ervaring met het aansturen van een team is een pré;
 • Je houdt van aanpakken;
 • Leergierigheid;
 • Ervaring met plannen en organiseren;
 • Kennis van poedercoaten

Wij bieden
Pas jij in het plaatje en vraag jij je af wat je als meewerkend voorman terug kunt verwachten voor jouw inzet?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het metaalbewerkingsbedrijf;
 • Deelname aan het bedrijfspensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Een team van collega’s met een prettige en uitdagende werksfeer;
 • Een computergestuurd machinepark;
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Waar met een training poedercoat wordt gestart.

Hebben we jouw interesse weten te wekken en wil jij onze nieuwe Voorman/Voorvrouw Poedercoat worden? Solliciteer dan makkelijk en snel via onderstaand formulier en wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen binnen ons team.

 

Solliciteer direct voor

"Meewerkend Voorman/Voorvrouw Poedercoating"

Geïnteresseerd in deze vacature? Dan horen we graag van je. Via onderstaand formulier kun jij jouw gegevens, cv en eventuele motivatie achterlaten. Voor vragen kun je contact opnemen via werkenbij@heldenvanstaal.nl t.a.v. Dominique Beilschmidt – de Groot.