Sorry, your browser does not support JavaScript!

Commerciële held voor ons verkoopteam gezocht!

Ben jij een commercieel talent, ben je ambitieus en wil je jezelf verder ontwikkelen en daar de ruimte voor krijgen? Ben jij gedreven, klantgericht en heb je gevoel voor service en techniek? Ga je geen commerciële uitdaging uit de weg en wil je meewerken in een bedrijf dat met een ambitieus groeiplan haar marktaandeel verder wil vergroten en dat volop in ontwikkeling is? Zoek dan niet verder en solliciteer bij Helden van Staal! Wij zijn op zoek naar een:

Accountmanager

Dit ga je doen
Als accountmanager vertegenwoordig jij Helden van Staal voor de divisie Magazijninrichting en werk je nauw samen met de commercieel medewerkers binnendienst en de senior accountmanager. Jij vertaalt de wensen van onze klanten naar de interne organisatie en coördineert hierbij het tekenen en calculeren van de producten en de offerte-aanvragen. Doordat jij weet waar wij ons onderscheiden door onze jarenlange ervaring en ambities, help jij onze klanten hun doelen te bereiken. Jij adviseert de klanten over de juiste oplossingen en toepassingen van onze producten en zorgt ervoor dat de verkoop vlekkeloos verloopt door:

 • Het benaderen en bezoeken van klanten en prospects aan de hand van het opgestelde marktbewerkingsplan;
 • Met jouw uitstekende service onze klanten te woord te staan;
 • Het zelfstandig uitvoeren van taken binnen de afgesproken productgroepen;
 • Een goede administratieve afhandeling van het verkoopproces;
 • Het opvolgen van offertes op conform de afspraken.

Welkom bij Helden van Staal!

Staal saai? Nee hoor, wij laten je graag zien wat een prachtproducten je kunt maken met staal. Helden van Staal bewerkt al ruim 50 jaar plaatmateriaal van staal. We zijn met een computergestuurd machinepark (met o.a. een lasersnijmachine, ponsnibbelmachines, kantbanken, lasrobots en poedercoatlijn) volop in beweging. Door het groot aantal bewerkingsmogelijkheden werken we voor een grote diversiteit klanten, van halffabricaten tot eindproducten, zoals ondergrondse containers, afvalbakken voor binnen en buiten en ons eigen merk magazijnstellingen. We onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring en ambities en helpen onze klanten hun doelen te bereiken. We zijn een ambitieus groeiplan gestart waarbij ons complete machinepark vernieuwd gaat worden. Ook werken we aan verjonging van ons bedrijf waarbij onze 40 ervaren helden onze toekomstige helden opleiden.

Helden van Staal is een bedrijf met een open cultuur zonder muren waar iedereen gevraagd of ongevraagd verantwoordelijkheid neemt. We zeggen wat we vinden en doen wat we zeggen. We werken hard en lachen hard, iedere dag. Als je in de maakindustrie wilt groeien ben je bij ons aan het goede adres.

Dit breng jij mee:

 • Een afgeronde commerciële opleiding op minimaal MBO-niveau 4;
 • Enkele jaren ervaring in een commerciële B2B functie (binnen een technische omgeving is een pré);
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een netwerk in magazijnstellingen is een pré;
 • Een zelfstandige en daadkrachtige persoonlijkheid die klant- en resultaatgericht is.

Wij bieden

 • Pas jij in het plaatje en vraag jij je af wat je als accountmanager terug kunt verwachten voor jouw inzet?
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het metaalbewerkingsbedrijf;
 • Deelname aan het bedrijfspensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Een leuk en hecht team van collega’s met een prettige en uitdagende werksfeer;
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden (naar senior accountmanager binnen een periode van 2 jaar). Wij investeren graag in jou met opleidingen en trainingen: Wij zijn benieuwd naar jouw ambities!

Hebben we jouw interesse weten te wekken en wil jij onze nieuwe Accountmanager worden? Solliciteer dan makkelijk en snel via onderstaande link en wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen binnen ons team. Zie ook www.heldenvanstaal.nl.

Solliciteer direct voor

"Accountmanager"

Geïnteresseerd in deze vacature? Dan horen we graag van je. Via onderstaand formulier kun jij jouw gegevens, cv en eventuele motivatie achterlaten. Voor vragen kun je contact opnemen via werkenbij@heldenvanstaal.nl t.a.v. Tanja van der Hulst.