Sorry, your browser does not support JavaScript!

Gemeente Smallingerland

Helden van Staal produceert Falcon afvalbakken voor de gemeente Smallingerland. Daarbij leveren we ook de bijpassende beugels met betonvoeten en nieuwjaarsafsluitingen.

Gemeente Heerhugowaard

Voor de gemeente Heerhugowaard produceert Helden van Staal ondergrondse containers met een capaciteit van 5m3 en 7m3. Deze containers bevatten verschillende fracties: Rest, Glas, Papier, Textiel, Plastic.

Gemeente Enkhuizen

In de haven van de gemeente Enkhuizen staan enkele semi-ondergrondse containers die door Helden van Staal zijn geproduceerd en geleverd.

Stellingen voor Groenhart

In de winkel van Groenhart worden gereedschappen, ijzerwaren en overige materialen die benodigd zijn in de bouw verkocht. Voor deze winkel heeft Helden van Staal de winkelstellingen geleverd. De metalen stellingen zijn 1.400 mm. hoog en hebben een matzwarte kleur.

Legbord- en palletstellingen voor Jan van der Leek B.V.

In maart 2015 kreeg Helden van Staal Magazijninrichting de opdracht om het bestaande en nieuwe magazijn in te richten met legbord- en palletstellingen voor Jan van der Leek B.V. in Hoorn.

Gemeente De Bilt

Helden van Staal heeft de opdracht voor het leveren, het plaatsen en het beheren van ca. 200 ondergrondse containers ten behoeve van gemeente De Bilt eind 2017 gewonnen. De gemeente De Bilt gaat dit project de komende twee tot vier jaar laten uitvoeren.

Palletstellingen voor Vorselaars Vruchtensappen

Helden van Staal Magazijninrichting heeft een palletstelling en palletdoorrolstellingen geleverd en geplaatst bij Vorselaars Vruchtensappen in Tilburg.

Meierijstad

Voor de gemeente Meierijstad, voorheen gemeente Veghel, heeft Helden van Staal Afvalsystemen verschillende ondergrondse containers mogen produceren.

Palletstelling bij Allshoes Benelux

In het nieuwe bedrijfspand in Alkmaar van Allshoes staat het magazijn vol met schoenen. Pallets vol met speciale hoogwaardige veiligheidsschoenen allemaal ondergebracht op de SLP-Palletstellingen van Helden van Staal Magazijninrichting.

Gemeente Apeldoorn

Eind 2017 heeft Helden van Staal de raamovereenkomst gewonnen van de gemeente Apeldoorn. Dit betreft het leveren van afvalbakken voor een periode van 2 jaar.

Circulus Berkel

Eind 2015 heeft Helden van Staal de raamovereenkomst gewonnen van Circulus-Berkel voor de looptijd van 2 jaar met de mogelijkheid tot verlenging van twee maal 12 maanden (in totaal 24 maanden). De opdracht betreft de levering van ondergrondse en bovengrondse verzamelcontainers, voornamelijk uitgevoerd met geïntegreerd IRDC-systeem, ten behoeve van uitbreiding en vervanging van het huidige containerpark.

Legbordstellingen bij Kelcha Toys 4 Kids

Niet alleen Helden van Staal is overtuigd van de kwaliteit van haar producten. Andere bedrijven bieden ook de stellingen van Helden van Staal Magazijninrichting aan, MSO Products bijvoorbeeld. Speelgoedleverancier KelCha Toys 4 Kids kocht haar legbordstelling van Helden van Staal via deze wederverkoper en is zeer tevreden.

Archiefstellingen bij Proteios International BV

Bedrijven welke internationaal zakendoen hebben allemaal één ding gemeen: een groot archief. Proteios is een van de marktleiders op de mondiale markt als biochemisch bedrijf met een specialisatie in DNA-onderzoek op het gebied van de zaadteelt. Een goed archief is hierbij onontbeerlijk en daarom koos men voor een archief van Helden van Staal Magazijninrichting.

Archiefstellingen Scheuten Glas Hoorn

Voor het opslaan van het zeer uitgebreide archief heeft Scheuten Glas Hoorn een beroep gedaan op de producten van Helden van Staal Magazijninrichting.

GS-3 legbordstelling bij BO-MIJ in Hoorn

In het centrale magazijn van BoMij op het bedrijventerrein Hoorn 80 realiseerde Helden van Staal Magazijninrichting een twee verdiepingen hoge stelling met een plafondvloer, die berekend is op het gewicht van ruim 30.000 artikelen.

Magazijn voor de archiefopslag bij De Graaf Security B.V.

Alweer het vierde project bij de Graaf Security in zes jaar tijd, en één van de grootste projecten van GS-3 legbordstellingen die door Helden van Staal tot op heden is uitgevoerd.

Palletstelling voor De Oliehoorn

”In het oude pand hadden we ook al stellingen van Helden van Staal Magazijninrichting en die bevielen prima. Voor het magazijn in het nieuwe pand hebben we dan ook meteen contact met hen opgenomen.”