Sorry, your browser does not support JavaScript!

Magazijnbakken

Om kleine producten of onderdelen overzichtelijk op te slaan zijn de kunststof magazijnbakken van Stemo ideaal. Helden van Staal biedt deze bakken in maar liefst 29 afmetingen. Standaard in blauw geleverd, overige kleuren op aanvraag.

De bakken van Helden van Staal hebben een speciaal verstevigde bodem en zijn gemaakt van slagvast polypropyleen en bestand tegen temperaturen van -20 ºC tot +90 ºC. Doordat ze recyclebaar zijn, zijn ze ook nog eens milieutechnisch verantwoord.

Doordat de kunststof bakken zijn aangepast aan de afmeting van een legbord heeft u geen ruimteverlies. Ook is een bakkenstop voorzien voor ergonomisch uitnemen. Onze magazijnbakken zijn voorzien van een stevige uitneemhandgreep. Door middel van de speciale bakkenhouders kunnen de bakken ook in schuine of horizontale stand worden opgehangen. De inhoud is zo goed zichtbaar en zeer toegankelijk.

Bekijk hier het assortiment van de magazijnbakken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen over de kunststof magazijnbakken? Neem dan contact met ons op. 

Magazijnbakken - Helden van Staal