Sorry, your browser does not support JavaScript!

Archiefstellingen Scheuten Glas Hoorn

Voor het opslaan van het zeer uitgebreide archief heeft Scheuten Glas Hoorn een beroep gedaan op de producten van Helden van Staal Magazijninrichting.

Scheuten Glas maakt deel uit van de top drie onafhankelijke glasbedrijven van Europa. Zij leveren o.a. het isolatieglas Isolide en de veiligheidsbeglazing gelaagd Multisafe tot en met het gehard Secursafe glas en het brandwerende glas Interflam. Voor het archief doet Scheuten Glas Hoorn een beroep op Helden van Staal Magazijninrichting.

Multifunctioneel

Bij Scheuten Glas Hoorn worden de GS-3 stellingen multifunctioneel ingezet. In het glasmonstermagazijn liggen de stellingen vol met diverse imponerende glasmonsters als: glas met een coating, glas in diverse kleuren en motieven, gehard glas.

“Wij zijn erg tevreden over de stellingen van Helden van Staal Magazijninrichting. Ze staan in onze drie archieven en in het glasmonstermagazijn. Toen we tot de conclusie kwamen dat we bij de herindeling van onze archieven toch echt meer stellingen nodig hadden lag de keuze voor Helden van Staal dus voor de hand,” aldus Sander de Heus van Scheuten Glas Hoorn.

De nieuwe GS-3 stellingen kunnen uiteraard zo geïntegreerd en gecombineerd kunnen worden met de oude stellingen. Bij Scheuten Glas Hoorn zijn de archiefstellingen kaal, maar de stellingen kunnen uiteraard ook voorzien worden van kastdeuren, stofplinten, en vele andere accessoires.

De multifunctionaliteit van de stellingen wordt door Scheuten Glas Hoorn optimaal benut, doordat zij zowel in het archief als in het glasmonstermagazijn ingezet worden. Daarom verdienen de Helden van Staal GS-3 stellingen bij Scheuten Glas Hoorn de titel “Stelling van de Maand.”