Sorry, your browser does not support JavaScript!

Afvalsystemen

Helden van Staal Afvalsystemen ontwikkelt en produceert een divers assortiment, van afvalbakken tot en met geavanceerde ondergrondse containers. Wij kunnen diverse afvalsystemen voor u op maat en volledig naar wens produceren.

Helden van Staal: Expert in afvalsystemen

Helden van Staal Afvalsystemen ontwikkelt en produceert een divers assortiment, van afvalbakken tot en met geavanceerde ondergrondse containers. Wij kunnen diverse afvalsystemen voor u op maat en volledig naar wens produceren. Hierbij kunt u denken aan verschillende liters inhoud van afvalcontainers, tot het toevoegen van uw eigen logo. Bij al onze afvalsystemen houden wij rekening met de veiligheidsvoorzieningen. De afvalcontainers zijn waterdicht, vervuilen de grond niet en zijn bestand tegen zware verkeersdruk. De afvalcontainers worden volgens strenge normen geproduceerd.

Wij zijn een volwaardig sparringpartner die (semi-)overheden ondersteunt en begeleidt bij het repareren, reinigen, verbeteren of op maat ontwikkelen van afvalsystemen. Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat en uitstekende service. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheden. Helden van Staal houdt daarom bij de productie en ontwikkeling van producten rekening met het milieu.

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise is Helden van Staals een betrouwbare partner. Wij staan voor u klaar om het juiste systeem voor uw specifieke situatie te bepalen en/of te ontwerpen. Wij verzorgen het gehele traject: van tekening tot oplevering en eventuele nazorg. 

Onze gemiddelde milieubesparing per maand

0
Bomen
0
CO2 KG