Sorry, your browser does not support JavaScript!

Semi-ondergrondse afvalcontainer

Semi-ondergrondse containers zijn voornamelijk geschikt voor het inzamelen van glas, plastic flacons en restafval. Deze afvalcontainers bevatten een betonput en een RVS-inwerptrommel. Doordat de container ook een put onder de grond bevat, past er veel afval in. De ingraafdiepte van de put ligt boven de kabelgrens waardoor semi-ondergrondse afvalcontainers snel, gemakkelijk en op iedere locatie kunnen worden geplaatst.

Diverse uitvoeringen mogelijk

De container in de betonput is waterdicht en het afval is beschermd tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast kan mogelijk schadelijk afval de container in de betonput niet aantasten of de grond vervuilen. Dankzij het materiaal waarmee de afvalcontainer is gemaakt, gaat het jarenlang mee en is het gemakkelijk te onderhouden en te inspecteren. De semi-ondergrondse afvalcontainers kunnen worden uitgevoerd met meerdere inwerpunits en eventueel worden uitgerust met elektronische beveiliging. De plaatsing en onderhoud van de semi-ondergrondse afvalcontainer zijn lager dan die van een volledig ondergrondse container. Bij de semi-ondergrondse afvalcontainers ligt de ingraafdiepte boven de kabelgrens, hierdoor kan de container snel en op iedere locatie worden geplaatst.

Diverse uitvoeringen semi-ondergrondse afvalcontainer - Helden van Staal

Maatwerk

Dankzij de geringe diepte-afmeting kan de ondergrondse afvalcontainer vrijwel overal worden geplaatst. De container heeft een bescheiden afmeting en heeft een opslagcapaciteit tot maximaal 4m³. De container is leverbaar in diverse maten en voor verschillende doeleinden. Zo kunnen er verschillende inwerpunits worden geplaatst in de container. Daarnaast kunnen de containers in diverse kleuren worden uitgevoerd en worden aangepast aan iedere situatie. Een semi-ondergrondse container kan worden gebruikt voor het inzamelen van verschillend afval. De inwerpunits kunnen daarop worden aangepast. Zo kunt u zelf de meest geschikte container samenstellen. Daarnaast kan een onderdeel snel worden gewisseld, dankzij de modulaire opbouw van de container.

Voor selectieve toegang kan de afvalcontainer worden uitgerust met een elektronische vergrendeling. Hierdoor kan niet zomaar iedereen afval dumpen in de afvalcontainer. Dit maakt de container geschikt voor bedrijfstoepassingen of enkel voor de bewoners van een flat. Eigen gebruik worden door deze afsluiting gewaarborgd en het is netter dan een open container.

Nederlands kwaliteitsproduct

De semi-ondergrondse afvalcontainers zijn een Nederlands kwaliteitsproduct. Onze afvalcontainers worden volgens de Nederlandse kwaliteitsnormen geproduceerd. Ons milieumanagementsysteem wordt gebruikt om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen. Bij het produceren en ontwikkelen van onze producten houden wij rekening met het milieu en gebruiken wij milieuvriendelijke oplossingen.