Sorry, your browser does not support JavaScript!

Panelen zetten

Panelen worden veel gebruikt als bouwmateriaal voor bedrijfspanden, hallen en stallen. Panelen hebben hun eigen profilering. Helden van Staal ponst en zet paneelachtige producten. Dit is ook mogelijk met voorgelakte paneelplaten.

Grote zetnauwkeurigheid

Met onze moderne kantbank en de bijbehorende hulpmiddelen, buigen wij metaal met een hoge kwaliteit. Hierbij is de zetnauwkeurigheid zeer groot. Helden van Staal heeft diverse oplossingen op het gebied van buigwerk en panelen zetten. Wij buigen de vlakke plaat in de gewenste vorm. Maar ook de rechtlijnige vormgeving behoort tot onze mogelijkheden. Zo zijn wij in staat om behuizing voor verschillende toepassingen te vervaardigen.

Volautomatische WEMO-zetlijn

Onze vakkundige medewerkers hebben veel ervaring met panelen zetten en werken met grote nauwkeurigheid. Hierdoor garanderen wij u het beste resultaat. Voor de grote series werkt Helden van Staal met een volautomatische WEMO-zetlijn. Hoewel deze installatie beperkt is in zijn afmetingen, worden in hoog tempo paneelachtige producten geponst en gezet. Dit geldt ook voor voorgelakt plaatmateriaal. Hierdoor kunnen wij supersnel en tegen de voordeligste tarieven produceren.