Sorry, your browser does not support JavaScript!

Persen

Helden van Staal beschikt over diverse excenterpersen, in zowel handmatig als in complete automatische perslijnen. Efficiency en een scherpe prijs staan hierbij voorop. Daarnaast maken wij producten met een grote vormvrijheid met dieptrekken. Wij verzorgen de stempels, onderhouden die en slaan ze veilig voor u op.

Automatisch excenterpersen tot 180 ton

Automatisch excenterpersen kan bij Helden van Staal tot 180 ton. Maar in sommige gevallen geven wij de voorkeur aan handmatige excenterpersen of dieptrekken. Dat heeft te maken met het formaat van de werkstukken, het materiaal, de aantallen en de complexiteit van de bewerkingen. Omdat u belang hebt bij een optimaal resultaat, laten wij niets aan het toeval over. Voor stempels en speciaal gereedschap kunt u gewoon bij ons terecht. Omdat uw opdrachten zich in de toekomst kunnen herhalen, zorgen wij ook voor onderhoud en brandvrije opslag van deze gereedschappen. Zonder extra kosten. Service in optima forma van Helden van Staal!

Rotofinish-procedé

Stelt u bijzondere eisen aan de kwaliteit en uitstraling van uw product? Dan kunt u kiezen voor het Rotofinish-procedé voor een briljant resultaat. Uw producten worden op deze manier trommel-ontbraamd of gepolijst geleverd.

Voorbeelden van producten

Persen - Helden van Staal
Persen - Helden van Staal
Persen - Helden van Staal