Sorry, your browser does not support JavaScript!

Ponsnibbelen

Bij de bewerkingstechniek ponsnibbelen wordt een stempel in een metalen plaat geponst. Hiermee worden vormen uit metaal gesneden. Met moderne machines voert Helden van Staal al uw wensen op het gebied van ponsnibbelen uit.

Finnpower SG-6 

De Finnpower SG-6 ponsnibbelmachine vormt het kloppend hart van de plaatbewerking. Deze machine werkt met een geïntegreerde hoekschaar, voorzien van automatische materialenaanvoer en afvoer van producten. Een reus die in staat is om grote hoeveelheden materiaal te verwerken tot zowel grote als kleine series. Door gebruik te maken van vijf aflegplaatsen voor producten, is het ook mogelijk om orders te combineren. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Finnpower C-6 

Ook werken wij met een fonkelnieuwe Finnpower C-6 met automatische belading en ontlading. Deze Formule-1 machine onder de ponsmachines, heeft een maximale hitrate van 1.100 slagen per minuut. Een snelle machine en man-arme bediening betekent een lage kostprijs. Kleinere producten tot maximaal 500 × 500 mm, vallen door een klep bovendien direct in de transportkrat.

De aanleverspecificaties (PDF) voor .DWG, .DXF of 3D files vindt u hier.