Sorry, your browser does not support JavaScript!

Industrie

Het GS-3 legbordsysteem is dusdanig flexibel van opzet, dat het past in iedere omgeving. Uw magazijnruimte wordt optimaal benut. Met groot succes wordt dit systeem al vele jaren toegepast in de industrie.

De legbordstellingen kunnen worden ontworpen voor zowel lichte als zware ladingen. Waardoor de stellingen geschikt zijn voor zware industriële voorwerpen. Daarnaast produceert Helden van Staal stellingen in diverse afmetingen, maatwerk is mogelijk bij ons. Dankzij de veelzijdigheid van de stellingen kan er een optimale afstemming worden gemaakt op uw situatie en uw producten. De constructie van de GS-3 legbordstellingen is erg sterk en stabiel en kan in iedere ruimte worden toegepast.

Assortiment legbordstellingen
Klik hier het assortiment van de legbordstellingen. Uiteraard is het mogelijk om de legbordstellingen op maat te laten maken en volledig naar wens. Neem voor meer informatie en de prijzen contact met ons op.

Stijlen
De T-vorm van de stijlen zorgt voor een grote draagkracht, de 8 zettingen maken een belasting tot 2000 kg. per stijl mogelijk. Perforatie voor het monteren van de dragers (elk 25 mm.) zorgen voor een grote verstelbaarheid. Alle RAL kleuren in slag- en slijtvaste poedercoating zijn op aanvraag leverbaar.

Dragers
De dubbellips dragers zijn extra belastbaar en dragen door hun vorm bij aan de stabiliteit van de stelling. De lengte is bepalend voor de diepte van de stelling.

Legborden
Het draagvermogen legborden bedraagt tot 450 kg per legniveau. De legborden zijn tevens leverbaar in een geperforeerde uitvoering, geschikt om vak verdeel schotten in te plaatsen.

Accessoires
Standaardkleur wanden en deuren: grijs RAL 7035, slag- en slijtvaste poedercoating. Alle andere kleuren op aanvraag leverbaar.

Ieder magazijn volgens uw huiskleuren
Door middel van poedercoating ontstaat een slag en slijtvaste bescherming. Ook deze bewerking vindt plaats in ISO 9001:200* gecertificeerde fabrieken in Nederland. Standaard zijn de stijlen in blauw (RAL 5015) en die van de beschikbare wanden en deuren grijs (RAL 7035). Maar uiteraard is iedere gewenste (RAL) kleur mogelijk. Geen probleem!

Magazijninrichting Industrie - Helden van Staal