Sorry, your browser does not support JavaScript!

Perforeren & Profileren

Bij Helden van Staal is het mogelijk om metaal te laten perforeren en profileren. Dit doen wij nauwkeurig en volautomatisch met speciale gereedschappen. Wij bieden de klant specifieke oplossingen in een korte tijd.

15-stands profielwals

Onze 15-stands profielwals is bij uitstek geschikt voor CNC-geponste, geperforeerde profielen. Dit wordt bereikt door een CNC-gestuurd meetwiel, die een snelle hydraulische schaar aanstuurt. Grote snelheid en nauwkeurigheid zijn dus gegarandeerd. Perforeren gebeurt volautomatisch met speciale gereedschappen die in eigen huis worden geproduceerd en onderhouden.

Perforeren

Een geperforeerde plaat heeft gelijkmatige openingen/gaten in vaste afstand tot elkaar. De openingen zijn tot stand gekomen door boren, stansen, frezen of een andere methode. De meest gebruikte perforatievormen zijn de ronde en vierkante perforatie. Daarnaast bestaan er diverse speciale perforaties, die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Profileren

Staal heeft een hoge treksterkte en hardheid. Dat maakt het zeer geschikt voor constructies. Hiervoor zijn vaak profielen nodig. Helden van Staal maakt diverse profielen in staal en metaal. U kunt hierbij denken aan L-, T- en U-profielen. Hebt u een ander profiel nodig, dan kunnen wij dit uiteraard ook vervaardigen.

Voorbeelden

Perforeren en Profileren - Helden van Staal
Perforeren en Profileren - Helden van Staal