Sorry, your browser does not support JavaScript!

Trio Falcon

De Trio Falcon afvalbak heeft drie gescheiden afvalbakken en verschillende inwerpopeningen. Hierdoor is deze afvalbak de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld een winkelcentrum. De Trio Falcon is een uitnodigend en ergonomisch model.

De Trio afvalbak is voorzien van drie gescheiden afvalbakken. Deze afvalbakken hebben een inhoud van 75, 100 of 125 liter. Het is mogelijk om de Trio Falcon afvalbak te voorzien van een peukenbak. Deze afvalbak is geschikt voor openbare ruimtes zoals een winkelcentra. De afvalbak is robuust en voorzien van een duurzame lak die de bak beschermd tegen strooizout en urine. De binnenbakken zijn gemakkelijk toegankelijk en kunnen daardoor gemakkelijk en snel worden geleegd.

Afval scheiden

Deze afvalbak is uitermate geschikt voor het scheiden van afval. De bak kan worden voorzien van diverse kleuren, zodat het voor de gebruiker herkenbaar is in welke fractie er iets moet worden weggegooid. De inworpopeningen kunnen worden aangepast per fractie. Dankzij de trio afvalbak wordt afval gemakkelijk gescheiden en worden mensen bewust van het correct weggooien van hun afval.

Bekijk ook onze andere Falcon afvalbakken