Sorry, your browser does not support JavaScript!

Falcon Quattro

De Falcon Quattro bevat vier gescheiden afvalbakken en is mogelijk een of twee inwerpopeningen. Het is mogelijk om verschillende designs toe te passen op de afvalbak, waardoor het snel duidelijk wordt waar welk afval in moet.

Gemakkelijk afval scheiden

De Falcon Quattro is uitermate geschikt voor het scheiden van afval. Dankzij de verschillende inwerpopeningen komt het afval in de gescheiden afvalbakken terecht. De bak kan worden voorzien van diverse RAL of NSC kleuren, zodat het voor de gebruiker herkenbaar is in welke fractie er iets moet worden weggegooid. Alle afvalbakken worden voorzien van een duurzame lak, waardoor de bakken lang mooi blijven. Strooizout en urine maken geen kans, dankzij de lak blijft de kleur en het materiaal goed. De afvalbakken kunnen worden voorzien van een asbak.

Verschillende volumes en openingen

De afvalbakken kunnen een volume hebben van 75, 100 of 125 liter. Voor iedere situatie en toepassing heeft Helden van Staal de juiste oplossing. Wij produceren de afvalbakken volledig naar uw wens en denken graag met u mee. Het is mogelijk om 1 of 2 openingen per afvalbak in de Falcon Quattro te laten maken. Daarnaast zijn de binnen bakken gemakkelijk toegankelijk en kunnen daardoor gemakkelijk en snel worden geleegd. 

Alle afvalbakken en containers worden geproduceerd volgens de ISO 9001 norm. Helden van Staal denkt bij de productie van de producten aan het milieu en de wensen en eisen van onze klant. 

Bekijk ook onze andere Falcon afvalbakken