Sorry, your browser does not support JavaScript!

Werken bij Helden van Staal

Ben jij toe aan een nieuwe baan en een volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou! Helden van Staal is al meer dan vijftig jaar een begrip op het gebied van metaalbewerking, afvalsystemen en magazijnstellingen.

Word jij onze nieuwe collega?

Ons gezellige team bestaat uit goed opgeleide en ervaren medewerkers en daar voegen we graag enthousiaste medewerkers aan toe!

Helden van Staal biedt jou kansen, mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Jij gaat aan de slag bij een toonaangevend bedrijf waar je uitdagend en afwisselend werk gaat doen. Dankzij onze West-Friese no-nonsense mentaliteit weet jij precies waar je aan toe bent.

Wil jij onze nieuwe Held van Staal worden? Bekijk hieronder de vacatures en stuur ons jouw motivatie waarom jij bij ons past en andersom. Wij leren jou graag kennen!

Play Video

Openstaande vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures. U kunt altijd een open sollicitatie sturen. Gebruik hiervoor onderstaand formulier.

Open sollicitatie

Wellicht ben jij de persoon die wij nog zoeken, zonder dat wij het weten! Ben je geïnteresseerd in een baan bij Helden van Staal, stuur ons dan een open sollicitatie en laat ons weten waarom jij bij ons past en andersom!

Je kan je open sollicitatie sturen naar Helden van Staal t.a.v. Dominique Beilschmidt – de Groot, e-mail: werkenbij@heldenvanstaal.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.